Φωτιά Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Πληροφορίες για έναν ... - Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα.

Φωτιά Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Πληροφορίες για έναν ... - Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα.. Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος.

Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό.

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Θεσσαλονίκη
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Θεσσαλονίκη from www.dikaiologitika.gr
Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο κτήριο. Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια του οσε στη θεσσαλονίκη. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της.

Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια του οσε στη θεσσαλονίκη. Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο κτήριο. Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική.

Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό.

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη - Εκκενώνεται ξενοδοχείο
Φωτιά στη Θεσσαλονίκη - Εκκενώνεται ξενοδοχείο from media.enikos.gr
Έσβησε η φωτιά στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Γιατί πετούσαν καναντέρ το μεσημέρι στον ουρανό της θεσσαλονίκης. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά.

Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική.

Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική. Γιατί πετούσαν καναντέρ το μεσημέρι στον ουρανό της θεσσαλονίκης. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Στο σημείο επεμβαίνουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Σε έναν ανηφορικό δρόμο στον νέο κόσμο που βράζει, η πάολα πόντι φωνάζει κοιτάζοντας ψηλά. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη.

Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Έσβησε η φωτιά στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε Ι.Χ. στους Αμπελόκηπους | ΕΛΛΑΔΑ ...
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε Ι.Χ. στους Αμπελόκηπους | ΕΛΛΑΔΑ ... from www.iefimerida.gr
Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Έσβησε η φωτιά στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Σε έναν ανηφορικό δρόμο στον νέο κόσμο που βράζει, η πάολα πόντι φωνάζει κοιτάζοντας ψηλά. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα.

Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή.

Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική. Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα. Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.